test

Bitdefender Mobile Security – paras suoja Anroid-laitteellesi

Bitdefender Mobile Security for Android antaa puhelimeesi ehdottoman suojan viruksia ja lunnasohjelmia vastaan.Sen lyömätön suoja ehkäisee haittoja, olipa käytössäsi Androidin matkapuheln tai tablettitietokone. Parannettu VPN takaa nopean, anonyymin ja turvallisen käyttökokemuksen netin ihmeellisessä maailmassa, tarjoten käyttöösi 200 MB päivittäin.

Bitdefender Mobile Security for Android on mahdollisuus, jota uskollisen Androdin ystävän ei kannata sivuuttaa. Se suojaa puhelintasi tai tablettiasi kaikenlaisilta verkkossa tapahtuvilta uhilta, jotta voit käyttää laitteitasi huoletta ajasta ja paikasta riippumatta. Se antaa myös turvaa yksityisyydellesi, jotta voit surffailla anonyymisesti ja turvallisesti. Sen tarkoituksena on turvata puhelimesi ja tablettisi käyttö ja voit hankkia sen itsellesi nopeasti ja helposti osoitteessa bitdefenderantivirus.fi.

Enää sinun ei tarvitse olla huolissasi laitteesi katoamisen seuraamuksista. Voit Bitdefender Mobile Securityn avulla paikallistaa ja lukita laitteesi, jos se on kadonnut tai joutunut vääriin käsiin. Yksityissyyden suoja todentaa sähköpostisi mahdollisen rikkoutumisen. Kaikki nämä huippuominaisuudet eivät vaikuta puhelimesi tai tablettisi tehoon, sillä Bitdefender Mobile Security for Androidilla kuluttaa vain vähän akkua.

Ottaaksesi käyttöön Bitdefender Mobile Securityn edulliseen hintaan, laitteessasi tulee olla Android 5.0- tai myöhempi käyttöjärjestelmä ja aktiivinen internetyhteys.

Suojaa, suorituskykyä ja yksityisyyttä Android-puhelimeesi

Bitdefenderin turvasovellus takaa sen että Android-laitteesi on turvassa kaikilta verkossa tapahtuvilta ongelmilta. Sovelluksemme antaa perustavanlaatuista tietoa kaiken tyyppisistä ongelmista, joita se laitteeltasi suojaa. Tällä tavoin saat varmuutta oikeasta tietoturvavalinnastasi Android-laitteitasi varten.

Voit myös pitää sovelluksiesi ja applikaatiodesi järjestystä yllä Bitdfednerillä. Kartoittamalla puhelimesi sovelluksia ja päivityksiä, pidät ne siistinä, lisäksi sinulla on kontrolli uudista sovelluksista ja niiden soveltuvuudesta ja sopivuudesta Android-laitteeseesi.

Internet vie käyttäjän mitä ihmeellisempiin paikkoihin ja joskus vauhti voi sokeuttaa kokeneemmankin käyttäjän. Bitdefenderin Android-sovellus suojaa mahdollisilta vaaroilta, surffasitpa milloin tai missä tahansa. Järjestelmämme kartoittaa ja skannaa kaikki sivustot ja varoittaa sinua, jos olet aikeissa astumaan petollisille sivuille. Se suodattaa kaikenlaisen verkkoliikenteen – ei siis vain tarkoituksellisen selailusi, vaan se tarjoaa ajankohtaista suojaa kaikkea verkkovaraa vastaan.

Emme ole myöskään unohtaneet älykelloasi. Bitdefenderin WearON laajentaa laiteturvallisuutesi myös älykelloosi ja voit seurata puhelimesi sijaintia kellosi avulla. Kun käytät WearON-sovellusta ja jos puhelimesi katoaa, ilmoittaa WearON sinua siitä äänihälytyksellä. Kun olet liian kaukana puhelimestasi, saat siitä ilmoituksen, joten puhelimesi seuraa sinua halutessasi missä ikinä liikutkaan.

Bitdefender Mobile Security for Android suojaa siis Android-laitteitasi tinkimättä puhelimesi tai tablettisi suorituskykyä. Virranhallinta pysyy visusti aisoissa, koska useammat raskaan sarjan toiminnat tapahtuvat pilevessä. Puhelimesi tai tablettisi akku säästyy siis muuta käyttöä varten.

Tehokkuutemme ulottuu myös laadukkaaseen suojaan lunnasohjelmia vastaan samalla, kun se ottaa huomioon puhelimesi varastot. Et siis huomaa vaikutusta puhelimen tai tabletin suorituskykyyn.

Emme tee myöskään poikkeuksia yksityisyydessäsi, vaan voit käyttää Android-laitettasi tietojesi pysyessä turvassa.

Bitdefenderin huippuarvioinnit

Bitdefender Mobile Security for Android -palveluun luottavat myös asiantuntijaraati. Olemme nimittäin saaneet tunnustusta usealta eri taholta palvelumme laadusta ja sen ominaisuuksista. Se läpäisi jo toistamiseen AV Test -raadin järjestämän havaitsemistestauksen 100 prosenttisesti. Samainen raati on valinnut meidät jo neljänä vuonna peräkkäin parhaaksi Androidin turvallisuuteen liittyväksi palveluksi.

PC Mag -lehden lukijat ihastelivat niin ikään palvelua ja olivat varmoja siitä, että Androidin käyttäjät tukeutuvat Bitdefenderin ratkaisuun. Olemme saaneet myös täydet pisteet turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyvistä ominaisuuksistamme muiden vastaavien palveluntarjoajien keskuudessa. Olemme näistä kaikista tunnustuksista erittäin iloisia ja ylpeitä ja jatkamme valitsemallamme tiellä myös tulevaisuudessa.

Uutiset