Free Porn

Bitdefender tarjoaa parasta virustorjuntaa Mac-laitteellesi

Mac-tietokoneisiin kohdistuu tiettyjä virusuhkia, joihin Bitdefender on kehittänyt kestävän ratkaisun, jotta virukset pysyvät laitteeltasi poissa. Jos valintanasi on Bitdefender Antivirus for Mac, saat tietokoneellesi täydellisen suojauksen ja samanaikaisesti optimoit sen nopeutta.

Bitdefender Antivirus for Mac tarjoaa ajanmukaisen suojan viruksia ja lunnasohjelmia vastaan. Sen avulla käyttäjä pystyy poistamaan ja estämään helposti mainosohjelmat. Samanaikaisesti käyttäjä pystyy hyödyntämään Bitdefenderin tarjoamaa VPN-yhteyttä, joka mahdollistaa tietokoneeseen anonyymin, nopean ja turvallisen verkkokäytön. Laitteeseen tulee käyttöön 200 MB joka päivä Bitdenfenderin avulla.

Monella saattaa olla käytössä ilmainen virustorjuntaohjelma, mutta Bitdefenderin tavoitteena on suojata parhaalla mahdollisella tavalla selailuasi myös silloin, kun ostat tuotteita ja palveluita netissä tai kun asioit verkkopankissasi. Se suojaa varmuuskopioituja tietojasi, jos tietokoneesi yllätetään lunnasohjelmien kaltaisilla hyökkäyksillä.

Bitdefender on paras vertailussa

Bitdefender haluaa tarjota käyttäjälleen täydellisen suojan Mac-tietokoneille. Tämä tavoite ei ole jäänyt huomaamatta muiltakaan tahoilta, koska Bitdefender on saanut erinomaiset arviot useassa vertailussa.

PC Mag mainitsi Bitdefenderin tarjoamien ratkaisujen olevan loistavia elokuun 2020 julkaisussaan ja olemme saaneet myös parhaan tuloksen AV Testin järjestämässä arvioinnissa, jossa keräsimme yhteensä 18 pistettä. Arvioinnin tulos muodostui kolmesta eri periaatteesta, jossa tarkastelun kohteena olivat ohjelman suorituskyky, käytettävyys ja suojausmekanismi. Jokaisessa kategoriasta Bitdefender sai kuusi pistettä.

Bitdefenderin loistavat ominaisuudet

Bitdefender Antivirus for Mac tarjoaa Macin käyttäjälle erinomaisen suojan tietokoneelle, eikä se tee nopeudessakaan kompromisseja. Virustorjuntaohjelma sisältää myös laadukkaan VPN-yhteyden, jonka lisäksi se torjuu lunnasohjelmia ja poistaa mainoksia.

Bitdefender on asiantuntijan ykkösvalinta, jolla käyttäjä saa viruksen torjuntaa varten innovatiivisemman teknologian. Se ennakoi, ehkäisee, havaitsee ja korjaa verkkoturvallisuuteen liittyviä uhkia, eikä valvova silmä ole unohtanut uusimpiakaan tietoturvaan liittyviä vaaroja. Bitdefenderin toiminta ulottuu myös ympäri maailmaa.

Bitdefenderin uskomaton suojaohjelma

Bitdefender suojaa viruksia vastaan, mikä pitää vanhemmat ja uudemmat uhat Mac-tietokoneeltasi loitolta. Sen suojaohjelma sisältää monia eri ominaisuuksia, johon kuuluu ensinnäkin kyky ennaltaehkäistä muutoksia tärkeisiin tiedostoihin. Tämän mahdollistaa Bitdefender Safe Files –ominaisuus, johon kuuluu siis tarkistuslista, johon käyttäjä voi lisätä kansionsa. Tällä tavoin Bitdefender pystyy vahtimaan niitä lunnasohjelmia ja muilta haittaohjelmia vastaan.

Bitdefender tarjoaa myös lisäsuojan käyttäjän tiedostoille haittaohjelmia vastaan, minkä mahdollistaa sen Time Machine Protection -ominaisuus. Lunnasohjelma on pahaenteinen haittaohjelma, joka voi sisältää paljon riskejä tietokoneellesi. Se hamuaa erityisesti herkimpiä ja arvokkaimpia tiedostoja, jotka tyypillisesti sisältävät esimerkiksi käyttäjän henkilökohtaisia kuvia ja videoita. Time Machine Protection -ominaisuuden ansiosta Mac-tietokoneen käyttäjä pystyy varastoimaan tiedostojaan ilman ylimääräisiä kuluja. Se antaa suojaa kaikilta mahdollisilta haittaohjelmilta, jotka pyrkivät pääsemään arkaluontoisiin tiedostoihin käsiksi.

Mac-tietokoneeseen liittyy myös muita ikäviä uhkia, joita Bitdefenderin palvelut helpottavat. Käyttäjä voi kohdata esimerkiksi erilaisia epämiellyttäviä mainoksia, joihin jopa Mac-tietokoneilla on vaikeuksia havaita. Nämä ärsyttäviksikin koetut mainosohjelmat horjuttavat keskittymiskykyäsi ja hankaloittavat toimintaasi. Bitdefender Antivirus for Mac huomaa ja torjuu nämä mainosohjelmat, jotta voit nauttia Mac-tietokoneestasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nettiostokset ja verkkopankissa asiointi ovat tyypillisiä päivittäisiä toimintoja netissä ja niiden suorittaminen on mukavampaa, kun Mac-tietokoneessa on Bitdefender Traffic Light –ominaisuus. Se tekee toiminnoista turvallisempaa, kun poissa ovat ikävät ja tarpeettomat houkutukset väärille sivuille ostosten yhteydessä.

Bitdefenderin suorituskyky huippuluokkaa

Bitdefenderin välitön reagointikyky kaikenlaisiin verkkouhkiin antaa tinkimätöntä suojaa Mac-tietokoneellesi. Ominaisuudet on suunniteltu keskittymään eri suorituskykyihin, jolloin virustorjunta on huippuluokkaa ja tietokoneesi pystyy toimimaan samanaikaisesti optimaalisesti.

Bitdefender Antivirus for Mac yhdistää ohjelmistossaan nopeuden ja tarkkuuden, jotta käyttäjä saa parhaat mahdolliset havainnot erilaisista haittaohjelmista. Upea teknologia auttaa havaitsemaan kaikenlaiset verkkomaailman uhat ja suojaamaan sekä Mac-tietokonettasi että yksityisyyttä riippumatta ajasta ja paikastasi.

Uutiset