Ethereum muuttaa jopa pelimaailmaa

Kun kuulee sanan ‘ethereum’, se yhdistetään liiankin usein kryptovaluutta etheriin, johon kryptosijoittajat ovat hulluna. Ethereum on kuitenkin samalla avoin hajautettu kryptoverkosto, jonka pohjalle luodaan sekä uusia kryptovaluuttoja että hajautettuja sovelluksia. Nyt myös pelimaailma on löytänyt lohkoketjuteknologian salat ja tällä hetkellä on monia niin sanottuja ethereum-pelejä. Nämä pelit on kehitetty ethereum-alustan pohjalle ja ovat viime aikoina keränneet paljon suosiota.

Miksi ethereum on niin suosittu kryptoalusta?

Ethereum on kovin bitcoinin kilpailija, joka hyödyntää hyvin erilaista teknologiaa. Kun bitcoinilla on oma erillinen lohkoketjunsa, niin ethereum on kokonainen kryptoekosysteemi. Ethereumin verkossa toimivat tietysti kryptosijoittajat, mutta myös yritykset, ohjelmoijat ja uusien kryptovaluuttojen kehittäjät. Ethereumin verkosta löytyy nykyään jopa palveluita, jotka helpottavat kryptovaluuttojen käyttöä. Yksi näistä on esimerkiksi Uniswap, jonka kautta pystyy vaihtamaan esimerkiksi ethereumia bitcoiniin.

Ether (ETH) on ethereumin oma kryptovaluutta, josta monet kryptosijoittajat ovat kiinnostuneita. Valuutan kurssi heilahtelee paljon kryptovaluutalle tyypillisesti, sillä sen arvo on riippuvainen kysynnästä ja tarjonnasta. Osoitteessa ethereumkurssi.com voi tutustua lisää ethereumiin ja sen kurssin kehitykseen.

Ethereum-pelien ominaisuuksia

Ethereum-alustan pohjalle on siis luotu myös erilaisia pelejä, joihin on monesti käytettävä ether-kryptovaluuttaa. Nämä lohkoketjuteknologialla toimivat pelit eroavat tavallisista peleistä siten, että ne pohjautuvat monesti virtuaalivaluutan välittämiseen viihdyttävässä muodossa. Virtuaalivaluutan avulla saattaa pystyä ostamaan esimerkiksi uusia ominaisuuksia peliin, mikä taas osaltaan auttaa nousemaan uusille pelitasoille.

Nykyään e-urheilulla on kasvavat markkinat, joten ei ole yllättävää, että pelejä on kehitetty myös lohkoketjuteknologialla. Uusien teknologisten innovaatioiden avulla pystyy kehittämään pelien käyttäjäystävällisyyttä ja visuaalisia ominaisuuksia.

Suosituimpia ethereum-pelejä

Ethereum-alustan pelien laatu ja viihdyttävyys vaihtelee, mutta osa peleistä on selvästi erittäin suosittuja. Pelien suosiota pystyy arvioimaan viikoittaisten pelaajien sekä pelissä tehtyjen tilisiirtojen mukaan.

Yksi kaikkein suosituimmista ethereum-peleistä on My Crypto Heroes, jolla on lähes 3000 viikottaista aktiivista pelaajaa. Pelin tilinsiirtojen arvo yltää 113 855 dollariin viikossa. Kyseessä on roolipeli (RPG), jossa keräillään ja koulutetaan historiallisia maailman sankareita. Pelaaja voi ostaa ether-valuutalla pelivarusteita, joista on hyötyä taisteluissa.

Toinen varsin tunnettu ja yksinkertainen ethereum-peli on CryptoKitties. Pelaajan tavoite on ostaa, kerätä, kasvattaa ja myydä virtuaalisia kissoja. Ostamiseen tarvitaan niin ikään ether-kryptovaluuttaa.

Axie Infinity on tavallaan kuin CryptoKitties-pelin edeltäjä, jossa pelaajan on tarkoitus luoda Axies-pelihahmoja yli 500 eri kehon osasta. Näin jokaisella pelihahmolla on oma geneettinen taustansa ja eri pelihahmoja kasvatetaan ja koulutetaan taisteluja varten. Pelaajat pystyvät myös myymään luomiaan Axies-hahmoja muille pelaajille. Axies Infinity pelissä on jopa oma kryptovaluuttansa nimeltään Axies Infinity Shards (AXS), joita pystyy tienaamaan pelin aikana.

Gods Unchained on lohkoketjulle pohjautuva korttipeli, jossa taistellaan pelikorttien avulla. Jos pelissä haluaa voittaa, on siis keksittävä mahdollisimman hyvä pelistrategia. Voittojen seurauksena voi saada käyttöönsä Flux-ominaisuuden, jonka avulla voi luoda uusi pelikortteja tai ostaa oikeaa kryptovaluuttaa.

Suosittu ethereum-peli on myös Evolution Land, jossa ether-kryptovaluutalla ostetaan maata ja elementtejä rakentamista varten. Rakennuksia pystyy myöhemmin myymään eteenpäin, mikäli on onnistunut kehittelemään hienoja luomuksia.

Ethereumkurssi.com tarjoaa paljon tietoa ethereum-kryptovaluutasta

Jos haluaa pelata ethereum-pelejä, on tärkeää, että ymmärtää ethereumin perusmekanismit. Lohkoketjuteknologialla toimivien pelien pelaamiseen liittyy luonnollisesti riskejä, sillä monesti niiden pelaamisen tarvitaan oikeaa kryptovaluuttaa. Jos haluaa oppia investoimaan ethereumiin vastuullisesti, voi olla hyvä idea tutustua ethereumkurssi.com-sivustoon.

Ethereum on joka tapauksessa kiinnostava verkosto, jonka pohjalle on viime vuosina luotu toinen toistaan hienompia innovaatioita.

Uutiset