Kaikki, mitä sinun tulee tietää kryptovaluutoista

Oletko kiinnostunut aloittamaan kryptovaluuttojen maailmassa seikkailun, mutta et ole varma mistä aloittaa? Ei huolta, sillä et ole todellakaan ainoa, joka on tässä tilanteessa.

Me haluamme auttaa sinua, kertomalla kaikista asioista, joista sinun tulee tietää ennen kuin aloitat kryptovaluutta kaupankäynnin. Tietenkin suosittelemme aivan ensimmäisenä tutustumaan siihen, mitä kryptovaluutat oikeastaan ovat. Nimittäin yllättävän monet eivät tiedä ollenkaan, mitä kryptovaluutat tarkoittavat, ja päättävät silti hankkia niitä. Tämä ei ole kuitenkaan suositeltava tapa sijoittaa. Aloita siis tutustumalla erilaisiin videoihin ja artikkeleihin, jotta sinä ymmärrät täydellisesti, mitä kryptovaluutat oikeastaan ovat.

Bitcoin Kurssi vaihtelee hyvin paljon lyhyessä ajassa

Me oletamme, että nyt tiedät kryptovaluuttojen olevan elektronisia valuuttoja, jotka toimivat lohko ketjun avulla. Sen takia voimme alkaa kertomaan muista niihin liittyvistä asioista. Ensimmäisenä haluamme nostaa esille aiheen, mikä aiheuttaa hyvin paljon keskustelua; Bitcoin Kurssi. Nimittäin Bitcoin Kurssi sekä muiden kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin korkean volatiliteetin kursseja. Tämä tarkoittaa sitä, että niiden arvot vaihtelevat hyvin paljon hyvin lyhyessä ajassa, mikä johtuu monista eri syistä.

Tästä syystä monet, jotka eivät ole perehtyneet kryptovaluuttoihin paljoa, kritisoivat niitä hyvin paljon. Kieltämättä, tämä korkea volatiliteetti kasvattaa niihin sijoittamisen riskin tasoa. Toisaalta, tämä sama asia on syy siihen, miksi kryptovaluutta kaupankäynti sisältää niin monia upeita mahdollisuuksia.

Sen lisäksi tätä riskiä voidaan minimoida kahdella hyvin yksinkertaisella tavalla. Ensimmäinen näistä asioista on monipuolisen salkun rakentaminen. Toisin sanoen, on kannattavampaa sijoittaa hieman moniin eri vaihtoehtoihin, sen sijaan, että asettaisit kaikki varasi yhden valuutan sijaan. Lisäksi kryptovaluuttoihin on kannattavampaa sijoittaa pitkäaikaisesti. Tällä tavalla vähennät päivittäisten nousujen ja laskujen aiheuttamaa riskiä.

Miten voit valita kryptovaluuttojen väliltä?

Kuten juuri mainitsimme, on kannattavampaa hankkia monia eri kryptovaluuttoja yhden sijasta. Mutta miten voit valita kryptovaluuttojen väliltä? Tässä asiassa kannattaa käyttää lohkoketjuja hyväksi.

Tietenkin on mahdoton sanoa täysin varmasti, mikä on paras vaihtoehto, ja minkä arvo tulee varmasti nousemaan. Kuitenkin tätä voidaan ennustaa sen mukaan, kuinka käytettävä kyseinen kryptovaluutta on. Jos lohko ketjulla on monia toimintoja, useammat yhtiöt ja yksityiset ihmiset haluavat ottaa siitä hyödyn. Tämä tietenkin nostaa valuutan arvoa. Ainoa poikkeus tähän sääntöön on tietenkin Bitcoin. Se on aina hyvä idea, sillä kyseessä on ensimmäinen kryptovaluutta ikinä.

Valitse turvallinen vaihto käytettäväksi

Kun olet päättänyt hankkia kryptovaluuttaa, haluat varmasti tietää, miten näin voidaan tehdä. Jos olet hankkimassa kryptoja ensimmäistä kertaa, se tapahtuu Vaihdon avulla. Tällä tarkoitetaan palvelua, jossa käyttäjät pääsevät vaihtamaan fiat-valuuttaa kryptovaluuttaan. Voit tunnistaa turvallisen vaihdon siitä, että monet muut sijoittajat käyttävät kyseistä vaihtoehtoa.

Siirrä valuutat lompakkoon

Vaikka olisit valinnut turvallisen vaihdon käytettäväksi, ne eivät ole hyvä paikka säilyttää kryptovaluuttoja. Vaihdot tarjoavat niin sanotun kuuman lompakon, mutta se ei ole hyvä tapa säilyttää kryptovaluuttaa pitkää aikaa. Valitettavasti kaikista turvallisimmat vaihdot joutuvat silloin tällöin hakkerien uhriksi. Jos haluat välttää valuuttojen menetyksen, siirrä ne siis omaan erilliseen krypto lompakkoon. Niin voit olla varma niiden säilyvän paremmin turvassa.

Seuraa krypto uutisia

Kryptovaluutat reagoivat hyvin paljon erilaisiin muutoksiin maailmassa. Koska kyseessä on varsin uusi asia vielä, monet maat eivät tiedä miten reagoida niihin. Siten he saattavat tehdä laillisia rajoituksia, jotka tietenkin vaikuttavat kryptovaluuttoihin. Onkin kannatettavaa seurata uutisia, jotta pysyt kartalla maailman menosta. Tietenkin valtamediat uutisoivat aiheesta jonkin verran, mutta uutiskynnyksen ylittää usein vain suurimmat uutiset. Siitä syystä on parempi vaihtoehto seurata alan keskustelukanavia. Näin olet aina ensimmäisten mukana uusien muutoksien tapahtuessa.

Uutiset